Ce amenda a primit sotia barbatului decedat de Covid-19 si scos din sicriu: "Dupa mare scandal, i-a convins politia sa..."

Autor: A.I.

Un barbat din Suceava, decedat din cauza noului virus, a fost scos de familie din sicriul sigilat, pentru priveghi.

Marti, Politia, Jandarmeria si inspectori DSP au mers la Gura Humorului, dupa au fost anuntati ca rudele unui barbat de 41 de ani, care a decedat de Covid-19 in spitalul din Suceava, au deschis sicriul sigilat si au scos trupul neinsufletit pentru priveghi, asa cum se face la inmormantarile normale, relateaza fabricatinromania.info.

Anchetatorii au stabilit ca sotia barbatului a ridicat sicriul barbatului de la morga spitalului si si-a dat semnatura ca va respecta toate regulile stipulate pentru inmormantarea persoanelor care au fost infectate cu noul virus, scrie  Monitorul de Suceava.

„L-au scos din sicriul sigilat, l-au imbracat, l-au pus in sicriu cu capac frigorific si au vrut sa-l ingroape joi. Dupa mare scandal, i-a convins politia sa-l inmormanteze astazi (marti – n.r.)”, a declarat Dinu Sadean, DSP Suceava.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Citeste continuarea articolului pe fabricatinromania.info  

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.