„Bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni”. Anamaria Prodan, dezgustată de comportamentul bărbaților din ziua de astăzi. Ce își dorește impresara de la viitorul partener

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iul 2023, 09:51

Anamaria Prodan nu regretă nimic din ceea ce a trăit, ba din contră

Sursa: Instagram

După ultimele experiențe prin care a trecut, Anamaria Prodan a devenit o femeie din ce în ce mai puternică, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Impresara nu este deloc încântată de bărbații din ziua de astăzi și nu acceptă să facă niciun compromis doar pentru a fi într-o relație.

Anamaria Prodan este o femeie foarte puternică și ambițioasă, iar acest lucru se vede extrem de clar în cariera ei. Și-a clădit o viață de succes, plină de reușite impresionante, dar singurul capitol unde nu a reușit să obțină ceea ce și-a dorit a fost cel sentimental. 

Anamaria Prodan, trup și suflet în relațiile de orice fel

Deși a trecut prin căsnicii eșuate, ultima ei relația s-a încheiat la puțin timp după ce a făcut-o publică și mulți prieteni și parteneri din diverse domenii au trădat-o, Anamaria Prodan nu

regretă nimic din ceea ce a trăit, ba din contră. Impresara susține că și-a oferit ajutorul și s-a folosit de puterea pe care o are, pentru a ridica persoane care nu aveau o situație deloc bună, indiferent de cine erau acestea.

„Te ia cineva de foarte jos, eu am luat(...) Să cari pe cineva după tine și să îl înveți ca pe propriul copil «Asta trebuie să faci, aici trebuie să ajungi, nu poți să te faci de râs.

Imaginea, și publicitatea, și faima vin la pachet cu multe lucruri rele. Aici, am să te apăr eu. Aici, eu o să fiu scutul vieții tale.

Citește și: Cea mai mare trădare primită de Anamaria Prodan din partea lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut dezvăluiri dureroase: „Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri”

Nimeni nu o să te atingă. Toate săgețile sunt în pieptul meu. O să fac în așa fel încât ca niciun vârf de săgeată, chiar dacă a trecut prin mine, să nu te atingă pe tine, dar tu trebuie să fii mândru, tu trebuie să fii demn, nu trebuie să calci pe drumuri cu mocirlă, că te afunzi și, dacă noroiul vine peste cap, te-ai terminat».

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Eu am încercat, dar sufletul mic nu poate evolua. El trebuie să se mai nască, să mai vină de foarte multe ori pe lume, să ajungă măcar la o unime din ce sunt eu(...) Pune în balanță puțin! Ia vezi, unde sunt eu azi, unde sunt foștii?”, a povestit aceasta, în cadrul unui podcast.

Anamaria Prodan își dorește alături un bărbat puternic

Anamaria Prodan își dorește să aibă alături un bărbat la fel de puternic precum este ea, pentru a putea clădi un adevărat imperiu împreună. Potrivit acesteia, în zilele noastre, numărul acestor bărbați este foarte mic, iar modul în care văd viața și modul în care se comportă lasă foarte mult de dorit.

„(n.r. bărbații) își lasă familiile, și toată munca de o viață, și măreție, și putere pentru așa ceva.

De ce? Pentru că sunt suflete mici, pentru că nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat: măreție(...)

Citește și: Anamaria Prodan, în culmea fericirii: "Te iubesc, baby!" Cum a apărut impresara în Lamborghini, în Dubai

Când intru eu (n.r. într-o încăpere), se face liniște în continuare și așa o să se facă până închid ochii. Pe partea cealaltă, sunt zâmbete, sunt interviuri, sunt bărbați care povestesc, râd vorbesc și, atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine, de ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua, că despre forță e vorba”, a mai precizat femeia de afaceri.