"Barbatii au numai ganduri necurate cand imi vad picioarele" Cum arata femeia care le ia mintile barbatilor cu picioarele ei lungi si sexy

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 aug 2021, 05:10

Tanara este la doar un pas distanta de a intra in Cartea Recordurilor.

Holly Burt are 20 de ani si este sudenta la design vestimentar, in statul american Florida. Ea e pe punctul de a fi declarata persoana cu cele mai lungi picioare din America. Picioarele ei au 125,7 centimetri, fiind cu 1,2 centimetri mai lungi decat ale detinatoarei actuale a recordului.

Ea are 1,96 metri in inaltime si, in liceu, se simtea ciudat la inaltimea ei. In schimb, cand s-a mutat in New York, viata ei s-a schimbat, pentru ca barbatii nu se mai satura sa o priveasca.



"In scoala, imi colegii imi spuneau copac sau girafa, dar lucrurile s-au schimbat de cand m-am mutat in New York. Barbatilor le pica fata cand ma vad", a marturisit ea.

Mama ei are 1.85 metri iar tatal are 1.91 metri, asa ca statura ei impresionanta nu a surprins pe nimeni.

Dar statura ei ii aduce si neplaceri. Holly spune ca ii e greu sa gaseasca haine pe marimea ei sau chiar masini in care sa incapa.
Ea a povestit ca a facut un drum cu iubitul ei intr-un MINI Cooper si calatoria a fost un adevarat cosmar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.