Barbatii AU RAMAS MASCA: A ajuns VEDETA PE FACEBOOK dupa ce a iesit pe strada imbracata ASA! Imaginea care a facut inconjurul internetului FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:00

Tanara din imaginea de mai jos a ajuns vedeta pe Facebook fara sa vrea si acum probabil ca se regaseste in visele multor barbati din intreaga lume.

Nu stim care este motivul, insa fata a iesit pe strada imbracata mai mult decat sexy. Ea purta o vesta alba, avea mijlocul gol iar pantalonii erau maimult decat obraznici, fiind decupati in zona feselor.

 

Trecatorii au putut astfel admira in voie fundul perfect al tinerei, care mai mult ca sigur face exercitii zilnice pentru a fi intr-o asemenea forma.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Unul dintre cei care au vazut-o nu a putut rezista insa si i-a facut o poza, pe care a postat-o ulterior pe Facebook. In cele din urma inevitabilul s-a produs: poza a facut inconjurul internetului iar tanara a ajuns acum vedeta. Credeti ca a intrecut masura?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.