Barbatii din Japonia fac ASTA, ca sa simta ca strang in mana sanii unei femei! Pare absurd, dar au demonstrat-o stiintific

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:26

O sa iti amintesti de asta data viitoare cand scoti mana pe geamul unei masini.

Te-ai gandit vreodata ca aerul pe care il simti atunci cand scoti mana pe geamul unei masini, in miscare, se simte ca si cum ai tine in mana un san de femeie? Probabil ca nu, dar, in Japonia, mitul asta e foarte raspandit.

Barbatii din Tara Soarelui Rasare cred ca, daca scoti mana pe geam, cand mergi cu 60km/h, simti o senzatie similara cu a strange un san de marime D.




In Japonia totul se verifica si nici acest mit nu a scapat necercetat. Folosind un senzor de presiune pentru a masura forta necesara pentru a strage un san si forta aerului din jurul masinii in miscare, ei au descoperit ca mitul e ADEVARAT!


Iata cum a decurs experimentul:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.