Barbatii nu vor sa se cupleze cu ele. Afla cum de s-a ajuns in aceasta situatie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 15:05

Nicola si Hayleu Wooding, doua gemene identice traiesc, lucreaza impreuna si chiar se imbraca la fel. Surorile in varsta de 42 de ani prefera aceleasi show-uri TV, magazine, mancaruri si intotdeauna merg in concedii impreuna.

Perechea nu a petrecut nicio zi din viata despartite, de cand s-au nascut legatura lor este extrem de stansa. Cu toate acestea apropierea lor "ciudata" le-a facut sa se indeparteze de prieteni.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ele2-efba3bb036dbfdceccf54cd15f278c55.jpg

 

"Suntem similare in orice si intotdeauna stim ce gandeste cealalta. Am avut iubiti, dar partenerii nostri sfarsesc intotdeauna cu sentimentul ca suntem trei in relatie si nu sunt dispusi sa accepte", a declarat Nicola.

 

Surorile lucreaza in acelasi loc si mai mult decat atat cand una s-a hotarat sa-si puna silicoane, cealalta nu a suportat ideea de a fi diferite si asa au ajuns ca ambele sa aiba silicoane de aceeasi simensiunea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

"Timp de o ora pentru prima data

in viata noastra am fost diferite, inainte de a ne pune implanturi. Apoi am stat in rezerva una langa cealalta
", a declarat Hayley. In momentul de fata cele doua femei au inchiariat impreuna un apartament in care locuiesc impreuna.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.