Barbatii, OBSEDATI sa fie IN TREND VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 14:10

Doamnelor, cum va plac mai mult barbatii?

Si domnii cauta surse de inspiratie pentru garderoba lor. Pentru sezonul primavara vara 2013 exista cateva elemente cheie, pe care fiecare domn ar trebui sa le aiba in garderoba. Barbatii trebuie sa indrazneasca sa poarte nuante tari. Primul articol necesar in garderoba domnilor este o perechea de sosete colorate, apoi camasa cu imprimeuri si papionul cu nod confectionat din portelan. Camasile si sacourile trebuie sa fie viu colorate! In garderoba masculilor se accepta rozul, rosul, portocaliul, verdele si mai toate nuantele fresh.


Pretul unui papion din ceramica poate ajunge sa coste cat un ceas elvetian, asta bineinteles este in functie de brand-ul care il produce. E clar ca si articolele barbatesti au un pret usturator. Doamnele vor fi chiar incantate daca barbatii din preajma lor vor respecta intocmai trendurile surprinzatoare ale fiecarui sezon de moda.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.