Barbatii s-au INFIORAT cand au aflat SECRETUL acestei femei. Toti au fugit de ea!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Tanara, frumoasa si extrem de senzuala! Asa au descris-o toti barbatii care au vazut-o. Nu stiau, insa, ce secret ascunde.

Vi se par frumoase tinerele din imaginile de mai jos? Ei bine, inainte de a da vreun verdict ar trebui sa stiti ca nu sunt reale, sunt doar niste papusi gonflabile care au fost scoase la vanzare de o companie din Japonia. Producatorul se lauda ca papusile lui au cel mai real aspect din lume. Pretul de pornire este de la 1500 de euro.

Elementele care ii pacalesc pe barbati sunt pielea si ochii care au fost confectionate din materiale sofisticate, astfel incat femeile artificiale sa para cat se poate de reale.

Amatorii de astfel de jucarii sexuale vor fi extrem de incantati. Posesorul unei astfel de papusi poate crea cu usurinta celorlalti impresia ca are alaturi de el o femeie reala. Cine stie, poate cu o asemenea papusa, burlacii nu se vor mai simti atat de singuri!


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.