Barbatii se tem de ea cand o vad pe strada imbracata in aceasta culoare! Motivul este izbitor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 13:35

Champa Pal traieste intr-o zona a Indiei unde femeile nu au nicio putere. A crescut intr-o societate bazata pe patriarhat care spune ca rolul femeii este de a fi supusa.

Cand sotul ei a fost ucis pentru pamant, Champa a simtit ca este legata de maini si de picioare si nu are ce sa faca mai mult pentru a protesta. Asta pana cand s-a alaturat miscarii conduse de Sampat Pal, infiintata in 2006 in nordul Indiei. "Gulabi Gang" inseamna adunare roz si se refera la sari-ul roz purtat de membrii miscarii infiintate pentru a face dreptate femeilor. Ca parte din proiect, cei care sunt membri sunt invatati cum sa se apere in primul rand de agresiuni.

Champa a stiut ca va face parte dintr-o miscare puternica. Pentru prima data a simtit ca e puternica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

We Are Fire from Grain Media on Vimeo.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.