Bărbaților cu vârste cuprinse între 18-65 de ani din Rusia le este interzis să mai părăsească țara. Vânzarea biletelor de avion a fost interzisă

Autor: Lavinia Medrea

Bărbații din Rusia care au vârste cuprinse între 18 - 65 de ani nu mai au voie să părăsească țara. Companiilor aeriene li s-a interzis vânzarea biletelor.

Companiile aeriene ruse nu mai au voie să mai vândă bilete bărbaților ruși cu vârste cuprinse între 18- 65 de ani, cu excepția celor care prezintă dispensă de la Ministerul Apărării. Site-ul căilor ferate rusești este blocat constant din cauza cererilor numeroase. Sute de mii de bărbați vor să achiziționeze bilete de avion pentru a fugi din țara lor, iar cei care sunt mai înstăriți aleg destinații precum Turcia, Egipt și Thailanda, pentru a sta acolo în perioada mobilizării.

 

Bărbații ruși cu vârste cuprinse între 18- 65 de ani nu mai au voie să părăsească țara

După ce Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială în Rusia, companiilor aeriene ruse li s-a interzis vânzarea de bilete de avion către bărbații cu vârste cuprinse între 18- 65 de ani.

Jurnalistul francez Emmanuel Grynszpan de la publicația Le Monde a transmis informația pe contul său oficial de Twitter, la câteva ore după ce Vladimir Putin și-a susținut discursul către națiune, prin care a anunțat

mobilizarea parțială în Rusia.

Citeste si: Referendum de unificare cu Rusia între Lugansk și Donețk! Când are loc evenimentul și ce presupune

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, Sky News a transmis că prețul biletelor de avion cu plecare din Moscova, în zilele următoare, s-a majorat, iar altele au fost sold out după anunțul lui Vladimir Putin. Zborurile Turkish Airlines care se îndreaptă spre orașe precum Istanbul și Belgrad din Moscova sunt printre cele mai căutate. Marți seară, aproape de ora 00.00, analistul de apărare Konrad Muzyka a postat o captură de ecran care confirmă că zborurile pentru astăzi costă 80.000

de ruble, respectiv aproape 1.200 de lire sterline.

Mobilizarea parțială începe de astăzi

Moscow Times a anunțat că biletele de avion către Turcia, Georgia și Armenia nu au mai fost disponibile pentru vânzare, la câteva minute după discursul susținut de Vladimir Putin.

Un canal de Telegram specializat în călătorii a raportat cazuri în care mai mulți bărbați ruși au fost trimiși înapoi acasă de la graniță de către polițiștii de frontieră. 

Citeste si: Lovitură dură pentru Putin, la aproape șapte luni de război. Rusia a pierdut controlul total asupra regiunii Lugansk

Aproximativ 300.000 de rezerviști sunt afectați de mobilizarea parțială, potrivit ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu. În discursul său către națiune, Vladimir Putin a declarat că mobilizarea parțială în Rusia începe de astăzi, 21 septembrie 2022.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.