Barbatilor li s-a facut rau cand au vazut-o! Ea este CEA MAI URATA femeie din lume

Editor: Alina Dirdala Author: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:54

Se spune ca gusturile nu se discuta pentru ca standardele de frumusete difera de la un om la altul. Ceea ce pentru unii pare frumos pentru altii poate fi ingrozitor.

Insa felul in care arata femeia din imaginile alaturate intrece orice imaginatie. Daca la o prima vedere a corpului pare cat se poate de normala, in momentul in care ii veti vedea chipul veti avea un soc.

Din cate se pare, femeia nu se oboseste sa se ingrijeasca prea tare, iar pilozitatea excesiva de pe fata si de la subrat nu poate fi trecuta cu vederea. Ce este si mai uimitor este faptul ca ea se simte bine in propria piele si chiar se crede frumoasa.



Acesta este si motivul pentru care posteaza pe pagin ei de Facebook poze in tinute si ipostaze provocatoare. Majoritatea celor care o vad insa ii spun insa ca este cea mai urata femeie din lume. Voi sunteti de acord?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.