Barbatul a intrat in cabinetul medical si i-a cerut sa ii extirpe umflatura incomoda de pe spate. Cand a vazut ce ii scoate de sub piele, au inceput sa ii tremure picioarele. Ce a scos de acolo

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:04

Daca nu esti un fan al clipurilor medicale, te avertizam ca materialul video urmator poate sa te lasa fara pofta de mancare.

Clipul a fost postat de celebrul dr. Sandra Lee, un dermatolog american din statul California care obisnuieste sa isi posteze pe YouTube cele mai neobisnuite interventii chirurgicale pe care le efectueaza. In scopuri didactice, bineinteles.

Pacientul de mai jos se afla in vizita in California si a profitat de ocazie pentru a-si trata chistul epidemioid de pe spate. Acesta a mai fost indepartat o data de un alt medic, dar, intre timp, a reaparut, mai mare si mai incomod.

Detaliul neobisnuit consta in culoarea continutului extirpat din interiorul chistului. Masa celulara indepartata are culoarea inchisa, specifica persoanelor de culoare, desi pacientul are pielea deschisa. Explicatia? Barbatul era de origine afro-americana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum a decurs interventia chirurgicala:

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.