Barbatul acesta, de 29 de ani, s-a casatorit cu o fetita de doar 4 ani! Pare revoltator, dar motivul te va lasa in lacrimi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:52

"Sotul", Matt Hickling, in varsta de 29 de ani, este asistent medical la sectia de pediatrie a spitalului din Albany, statul american New York.

Abby Sayles, o fetita de doar 4 ani, este bolnava de leucemie si este printre pacientii de care Matt are grija zilnic in timpul perioadei de chimioterapie.

Cand a aflat ca unchiul sau se va casatori, Abby a spus ca vrea si ea sa se marite, cu Matt, asistentul de care s-a atasat in timpul internarii. Tanarul, constient de cat de importanta e relatia pacientilor cu cei dragi in timpul tratamentului, a fost de acord sa joace rolul sotului copilei.

Au mers in fata unui altar improvizat, in timp ce personalul medical canta marsul nuptial, apoi au facut schimb de inele din acadele si au mancat impreuna din tort.

Mama lui Abby a povestit ca ii era foarte greu sa o convinga sa mearga la spital, insa acum, cand stie ca acolo o asteapta "sotiorul" ei, de abia asteapta sa mearga, pentru a-si face tratamentul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

fericire, tratamentul functioneaza iar boala ei e in remisie iar medicii spun ca un factor important l-a avut si legatura emotionala cu asistentul Matt.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.