Barbatul asta a luat kile de steroizi in fiecare luna, timp de 27 de ani! E cutremurator cum arata corpul lui acum: "Stiu ca sunt in pericol, dar n-o sa ma opresc"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 18:50

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit dezbateri aprinse prin duritatea lor.

Pozele il prezinta pe Rich Piana, un barbat in varsta de 45 de ani, al carui corp a ajuns sa arate grotesc. Motivul? Omul ia de 27 de ani, in fiecare zi, steroizi, pe care cheltuieste lunar peste 2.500 de dolari.

Obsesia de a avea muschi excesiv de mari s-a intiparit in mintea lui la varsta de 15 ani, dupa ce a participat la un concurs de culturism si a trait o mare dezamagire, din cauza ca nu a luat niciun premiu.



In cele din urma, la 27 de ani, a apelat la astfel de substante interzise, si de atunci nu s-a mai putut opri. Rich stie ca traieste pe muchie de cutit, dar spune ca nu intentioneaza sa se opreasca prea curand.

Omul cantareste in prezent 140 de kilograme, mananca de 10 ori pe zi si are un fizic exagerat de mare. Voua vi se pare ca arata bine?


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.