Barbatul asta si-a injectat ulei in muschi pentru a-i avea mai mari! Uite cum a ajuns sa arate corpul lui: "Dumnezeule, are sani!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 aug 2021, 04:30

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit dezbateri aprinse.

Barbatul din clipul de mai jos, pe nume Valdir, a devenit cunoscut dupa ce a aparut la o emisiune TV pentru a-si prezenta corpul extrem de ciudat. Muschii lui au crescut excesiv dupa ce a decis sa isi injecteze synthol, un ulei sintetic care stimuleaza dezvoltarea necontrolata a fibrelor musculare.

Desi medicii l-au avertizat ca ar putea muri din cauza efectelor secundare, printre care se numara infectii, atacul de cord sau edemul pulomnar, Valdir spune ca nu regreta decizia pe care a luat-o si ca intentioneaza sa continue aceasta procedura.



Desi corpul lui arata extrem de ciudat, fiind diform, el se declara multumit de look, mentionand ca niciodata nu a aratat mai bine. Dupa ce si-a umflat peste masura pectoralii si bicepsii, barbatul vrea acum sa se ocupe de muschii de la picioare.

Vi se pare normal ceea ce face?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.