Bărbatul care a bătut două femei în plină stradă în Drumul Taberei a fost arestat! Mesajul Poliției pentru cetățenii care au ajutat la prinderea agresorului

Autor: A.I.
Actualizat: 02 oct 2021, 00:00

Bărbatul care a bătut două femei în plină stradă în cartierul Drumul Taberei a fost arestat. Poliția le-a mulțumit cetățenilor care au ajutat la prinderea lui.

"În urma cazului înregistrat săptămâna trecută pe raza Sectorului 6, unde două femei au fost lovite de o persoană necunoscută, facem precizarea că în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Capitalei a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit de săvârşirea faptelor. Poliţiştii Secţiei 25 l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, iar ieri acesta a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând această măsură", a transmis Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) într-un comunicat.

"Mulţumim cetăţenilor care au sunat şi au oferit informaţii pentru identificarea bărbatului", a fost mesajul Poliţiei Capitalei pentru cetățenii care au ajutat la prinderea agresorului.

Cercetările vor continua în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Agresorul are 33 de ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul care a bătut două femei în plină stradă a fost arestat!

Două femei au fost agresate săptămâna trecută în plină stradă în cartierul Drumul Taberei, în aceeași zi. Polițiștii suspectau că este vorba despre același individ. 

Distanța dintre locul în care a avut loc fiecare dintre cele două agresiuni este de 800 de metri- 1 kilometru. Totodată, modul de operare în cazul ambelor agresiuni a fost același.

Victimele au fost atacate din senin și nu li s-a sustras niciun bun. Una dintre victime a fost transportată de urgență la spital, în stare gravă. Ea a fost găsită inconștientă în urma atacului.

„Modul de operare a fost unul similar, persoanele au fost agresate, fără a li se sustrage bunuri. În primul caz, o femeie a fost atacată de un bărbat necunoscut, aceasta fiind salvata de un cetățean care a intervenit, agresorul părăsind zona.

În cel de-al doilea caz, o femeie a fost găsită în zona unui complex comercial, tot din sectorul 6, căzută, am fost sesizați prin apel 112, aceasta a fost dusă la spital unde este internată. Momentan nu am putut să obținem o declarație din partea acesteia, fiind internată în stare destul de gravă”, declara Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.