Bărbatul care a fost marea iubire a prințesei Diana. Ea îl numea „Domnul Fantastic”

Autor: Bianca Vidoi

Prințesa Diana

Sursa: wikipedia.org

Prințesa Diana sau „prințesa inimilor”, așa cum au numit-o oamenii, a avut o mare iubire după divorțul de Regele Charles.

Prințesa Diana a fost căsătorită cu Regele Charles din anul 1881 până în anul 1996, iar după ce mariajul celor doi s-a încheiat, „prințesa inimilor” a fost curtată de mai mulți bărbați, însă unul a rămas marea iubire a acesteia. Iată cine este bărbatul pe care prințesa Diana în numea „Domnul Fantastic”.

Bărbatul care a fost marea iubire a prințesei Diana

Prințesa Diana a avut un mariaj tumultuos alături de Regele Charles, iar atunci când acesta a luat sfârșit, „prințesa inimilor” și-a găsit marea iubire.

După ce a rămas singură, toți bărbații ce o îndrăgeau pe prințesa Diana au sperat că o să îi cucerească inima, însă doar unul a reușit să facă acest lucru și nu este vorba despre o persoană publică.

Prințesa Diana a avut o relație cu „Domnul Fantastic” în anii 1995 și 1997, aceasta finalizându-se cu câteva luni înainte de momentul în care Diana și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

„Domnul Fantastic”, așa cum îl numea prințesa Diana, era medicul chirurg Hasnat Khan, specializat pe operațiile de inimă și plămâni. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Cei doi s-au cunoscut la Spitalul Royal Brompton, acolo unde se afla internat soțul unei prietene de-ale Dianei. În timpul vizitelor realizate de prințesa Diana, cei doi au început să prindă drag unul de celălalt și să realizeze că o frumoasă poveste de dragoste poate să fie chiar în fața ochilor lor. Relația pe care cei doi au avut-o a durat doi ani, însă „Domnul Fantastic” a decis să pună punct relației amoroase, deoarece nu își dorea ca lucrurile să evolueze mai mult.

Planul celor doi era să fugă împreună în Pakistan, țara natală a medicului, și chiar să se căsătorească, însă la acea vreme prințesa Diana era implicată în numeroase scandaluri referitoare la divorțul ei, așa că a realizat că cei doi nu vor avea niciodată liniștea pe care și-o imaginează, potrivit spynews.ro.

Se împlinesc 27 de ani de la decesul prințesei Diana

Data de 31 august este una foarte tristă pentru admiratorii prințesei Diana, deoarece în urmă cu 27 de ani aceasta și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Accidentul de mașină a avut loc în Paris, în anul 1997, iar specialiștii susțin că aceasta și-ar fi putut salva viața dacă ar fi purtat centura de siguranță.

Citește și: A murit Mohamed Al-Fayed, tatăl iubitului prințesei Diana! Care este cauza morții

Prințesa Diana nu se afla singură în mașină, ci aceasta era alături de prietenul ei Dodi Al-Fayed, fiul miliardarului egiptean Mohamed Al-Fayed. Mașina în care se aflau s-a lovit de unul din stâlpii tunelului de sub piața Alma din Paris, iar la volanul mașinii se afla Henri Paul, șeful pazei de la Ritz, ce avea în sânge o cantitate mare de alcool. În dreapta șoferului se afla bodyguardul lui Dodi Al-Fayed, ce purta centură și a rămas singurul supraviețuitor. 

După producerea accidentului, prințesa Diana a fost transportată la spitalul Pitié Salpêtrière, însă în jurul orei 04:25 s-a declarat decesul acesteia, potrivit moldova.europalibera.org.