Bărbatul care și-a înjunghiat soția într-un centru comercial din Constanța a fost reținut

Author: Cristina Mocanu

Bărbatul care a înjunghiat, vineri, o femeie în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa a fost reținut.

Sursa: pixabay.com

Bărbatul care a înjunghiat, vineri, o femeie în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa a fost reținut.

Un bărbat care și-a înjunghiat soția în parcarea unui centru comercial din Constanța a fost reținut.

Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat soția

Un incident șocant a avut loc vineri în municipiul Constanța, când o femeie a fost înjunghiată în parcarea centrului comercial Vivo. Autoritățile au reacționat rapid, iar bărbatul suspectat de comiterea atacului a fost reținut pentru 24 de ore. În acest articol, vom detalia incidentul și circumstanțele acestuia.

Poliția municipiului Constanța- Secția 2 Poliție, în colaborare cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni grave, printre care tâlhărie, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost dus și închis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Mai multe detalii vor fi prezentate în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în urma anchetei în curs.

Citește și: Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a făcut anunțul despre recalcularea pensiilor: “Avem 4,6 milioane de dosare de evaluat...”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine este suspectul?

Suspectul este soțul victimei și fusese emis împotriva sa un ordin de protecție, deoarece cei doi se aflau în plin proces de divorț. Potrivit surselor judiciare, ordinul de protecție fusese emis după ce, pe data de 16 septembrie, soția a depus o plângere la poliție, acuzându-l pe partenerul ei de viață de tâlhărie. Cu toate acestea, a doua zi, femeia și-a retras plângerea, declarând că s-au împăcat și că bunurile sale furate au fost recuperate, ceea ce a dus la revocarea ordinului de protecție.

În ciuda retragerii plângerii și a încercării aparente de reconciliere, evenimentele au luat o turnură tragică când femeia a fost înjunghiată în parcarea centrului comercial Vivo din Constanța. Aceasta a fost transportată de urgență la spital cu răni la mâini și în zona gâtului. Incidentul șocant subliniază importanța menținerii protecției pentru victimele violenței domestice, chiar și în situații aparente de împăcare.

Citește și: Pe ce dată intră pensiile în luna octombrie: Unii pensionari vor primi în plus un ajutor din partea statului. Despre ce sumă ce este vorba?

În concluzie, autoritățile din Constanța au acționat rapid și au reținut bărbatul suspectat de comiterea atacului asupra femeii în parcarea centrului comercial. Ancheta este în desfășurare, iar circumstanțele exacte ale incidentului urmează să fie stabilite în cursul următoarelor zile. Violentul atac reamintește societății despre gravitatea violenței domestice și importanța protecției victimelor în astfel de situații.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.