Barbatul cu 2 sotii-surori a devenit tatal celui de-al 15-lea copil! Are 6 copii cu Nicoleta si 9 cu sora ei, Mariana: "Nu consider ca e interzis ceea ce am facut"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2017, 10:31

George Chirila, barbatul care traieste cu doua surori, Nicoleta si Mariana, are o poveste demna de un film. Desi traieste in pacat, George este de parere ca nu a gresit cu nimic, ba chiar este fericit cu decizia lui.

 
"Cand m-am indragostit de Nicoleta. S-a schimbat totul. Prima pe care am vazut-o a fost Mariana. Pentru ea am avut un respect si o consideratie deosebita. A doua zi a venit Nicoleta. Pentru prima data am ramas fara glas. Eram inca un copil, clasa a noua. Prima data cand l-am vazut, l-am admirat ca un barbat. Mie mi-au placut baietii cu ochii negri. A fost dragoste la prima vedere.
In Gradina Botanica din Iasi am cerut-o de sotie si mi-a raspuns dupa 6 luni", a declarat barbatul care traieste cu doua surori.

Nicoleta, prima sotie a lui George si cea de care barbatul s-a indragostit nebuneste,  povesteste cu drag despre primi ani din viata lor.
"Prietenia noastra a durat vreo 6 ani de zile. Ne vedeam mai mult in vacanta. Eu am vrut sa termin liceul si facultatea.
Nu m-am atins de ea timp de 6 ani, abia daca ne-am atins pe mana. M-a durut la inceput, nu se poate masura in cuvinte. La inceput am fost suparata pe Mariana. Am fost geloasa. Nu m-am gandit ca ar putea fi ceva intre ei. Am lasat ca viata sa-si urmeze cursul, am zis ca asa a trebuit sa fie", a spus Nicoleta.
 
   
Mariana nu se simte vinovata ca s-a bagat in viata Nicoletei si sustine ca este fericita, ca amandoua au acelasi scop si ca trebuie sa-l iubeasca pe George.

"Am simtit o atractie tot mai mare. In timp mi-am dat seama ca este barbatul meu. La un moment data viata ne-a dus impreuna. Nu m-am simtit vinovata, stiam ca o sa-i treaca. Nu aveam de ce sa fiu geloasa, noi doua aveam acelasi scop, sa-l facem pe el barbat", a povestit Mariana.






 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.