Barbatul cu cea mai lunga limba din lume face o marturisire socanta: "Am lins multe lucruri, dar asta e..." Uite ce nou record a stabilit cu organul din gura

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:15

Barbatul cu cea mai lunga limba din lume gaseste noi moduri de a-si utiliza talentul.

Nick Stoeberl are 26 de ani si este detinatorul recordului pentru cea mai lunga limba din lume, cu 10, 08 centimetri de la varf a buzele inchise. Alti oameni s-ar multumi cu acest titlu si si-ar vedea de viata, dar Nick tine mortis sa revina in atentia publicului cu orice ocazie.

In ultima sa aparitie, Nick si-a folosit limba pe post de pensula, realizand portrete si alte opere de arta.

El isi scufunda limba in vopsea acrilica, apoi o aplica pe panza. Lucrarea de care e cel mai mandru e una recenta si infatiseaza un castor urias.

"E, cu siguranta, pe gustul meu. Sunt fascinat de castori", a declarat Nick. Tot el a recunoscut ca "am lins multe lucruri in viata, dar acesta e cel mai mare castor care a fost vreodata lins".

Iata cum a fost realizat castorul urias:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



Nick

detine, din 2011 titlul pentru cea mai lunga limba din lume, care i-a fost reconfirmat in 2015 de Guiness Book of Records:

 

 

Taguri: