Barbatul cu cele mai multe piercinguri din lume. Uite cum arata FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:56

Rolf Buchholz, din Dortmund, Germania, are un total de 453 de piercinguri pe tot corpul, iar de curand a intrat in Cartea Recordurilor pentru acest lucru.

Barbatul in varsta de 52 de ani a descoperit lumea piercingurilor acum 11 ani. Uitandu-te la el ai crede ca majoritatea sunt pe cap si fata, dar nu e asa.

 

Rolf are 94 de cercei in jurul buzelor, 25 in jurul sprancenelor, 8 in nas si 278 in zona genitala! Pe langa aceasta pasiune barbatul este fascinat si de tatuaje, motiv pentru care are membrele si abdomenul acoperite complet cu diverse modele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Desi are mai multe piercinguri decat oricare alt barbat din lume, Rolf Buchholz mai are mult de lucru daca vrea sa ajunga cel mai "intepat" om.

El va trebui sa o depaseasca pe Elaine Davidson, care are nu mai putin de 7.000 de piercinguri pe tot corpul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.