Barbatul cu doua sotii-surori, in pericol! Statul vrea sa-i ia copiii: "Ma obliga sa-i inscriu la scoala!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2017, 11:04

George Chirila, barbatul cu doua sotii surori, risca sa-si piarda copiii. Barbatul a fost somat de catre Protectia Copilului care ii cere sa-si inscrie copiii la scoala si la un medic de familie.

Ar fi o greseala colosala ca cei mici sa fie separati. Am primit niste adrese din partea Protectiei Copilului. Scrie: In vederea prevederii separarii copiilor de familie. Mi-au recomandat urmatoarele: sa asigur inscrierea in sistemul de invatamant formal. Imi recomanda ceva ce am eu dreptul. Eu am castigat un proces, in 2010. Acuzele au fost bigamie si rele tratamente aplicate minorilor.

 
Dar am castigat, s-a demonstrat ca nu este asa.
Ei stiu sa scrie si sa citeasca. Cei mai mari au fost invatati de mama mea, ea a fost cadru didactic, iar cei mai mici au fost invatati de o doamna care a venit acasa si s-a oferit sa se ocupe de ei timp de 2 ani.
 
Totii copiii stiu sa scrie si sa citeasca. A doua recomandare de la Protectia Copilului a fost dreptul la medicul de familie.
Eu sunt cel care ma ocup de asta, in cazul in care cineva se imbolnaveste. Ma rog la Dumnezeu. Pe Andrei l-a muscat un caine, l-am cusut singur, as vrea sa vedeti ce cicatrice frumoasa are. Am avut un baiat care si-a taiat falca in plug, i se vedeau dintii. Tot eu l-am vindecat, sa vedeti ce cicatrice frumoasa are si el. In momentul in care o situatie ma depaseste, am medicii la care pot apela.
Am avut un caz de tuse convulsiva si am apelat la medic. Au venit 6 medici, nu un singur medic", a declarat, pentru WOWbiz, George Chirila.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
 

 

Taguri: