Bărbatul lovit mortal de Monica Odagiu a fost înmormântat. Ce se întâmplă cu actrița în tot acest timp

Author: Andreea Buinoschi

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost îngropat la Cimitirul Vest din București

Sursa: facebook, gandul.ro

Alexandru, bărbatul care a fost lovit mortal de actrița Monica Odagiu, a fost înmormântat, în urmă cu puțin timp. Zeci de persoane au venit să îl conducă pe ultimul drum.

Alexandru a fost lovit mortal de Monica Odagiu, duminică, 9 aprilie, iar astăzi, 13 aprilie, acesta a fost înmormântat. Bărbatul avea doar 35 de ani și a fost condus pe ultimul drum de zeci de persoane.

Bărbatul lovit mortal de Monica Odagiu a fost înmormântat

Alexandru a fost condus pe ultimul drum în urmă cu puțin timp, iar zeci de persoane au luat parte la slujbă, fiind convinse că nu a vrut să își pună capăt zilelor, așa cum se spune.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost îngropat la Cimitirul Vest din București. Unele persoane au purtat tricouri albe, pe care era imprimat chipul acestuia.

Citește și: „Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta”. Mama tânărului lovit mortal de Monica Odagiu își strigă durerea la căpătâiul acestuia

Printre persoanele care susțin că moartea lui a fost un accident de numără și cel mai bun prieten al său.

Bărbatul a declarat că, în ziua cu pricina, nu a fost dat afară de la serviciu, ci doar fusese trimis la vestiar.

Tot el a declarat că momentul în care a căzut pe șosea a fost cauzat de dezechilibru și, în niciun caz, nu a avut vreun gând sinucigaș. În momentul în care a ajuns la locul de muncă, șefii au chemat o ambulanță pentru Alexandru, deoarece au văzut că nu se simțea deloc bine, doar că acesta nu a așteptat să vină și a plecat.

Acesta s-a oprit într-o stație de autobuz, care se află la 250 de metri de locul în care lucra, acolo unde a și murit. Prietenul lui Alexandru susține că nu a așteptat ambulanța, deoarece, simțindu-se rău, a ieșit să ia aer.

Citește și: „A încercat să se ridice și să-și continue drumul”. Primele declarații ale familiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alexandru stătea pe banca din stația STB, când, dintr-o dată, se ridică și merge aplecat spre șosea, moment în care cade. Monica Odagiu nu a reușit să îl mai evite, deși a tras brusc de volan spre stânga.

Șeful lui Alexandru a chemat o ambulanță

Prietenii sar în apărarea lui Alexandru și spun că nu avea niciun fel de probleme și că Monica Odagiu nu avea cum să evite accidentul din cauza modului în care conducea.

„Nu a fost dat afară de la serviciu, să se știe. A fost doar trimis la vestiar. I s-a făcut rău, a ieșit până afară și, de acolo, a plecat la aer. S-a așezat pe bancă, la Luterană, după care, s-a ridicat să plece spre cazino sau spre casă – nu știe nimeni unde voia să plece – s-a dezechilibrat și s-a întâmplat accidentul.

Fusese cu o seară înainte (n.r. sub influența băuturilor alcoolice), deci era mahmur după băutură. Deci, doar îi era rău. Băuse cu niște prieteni de-ai noștri comuni'”, a mărturisit acesta, conform gandul.ro.

În prezent, Monica Odagiu încearcă să își revină în urma șocului pe care l-a avut și ia o pauză de la carieră, fiind înlocuită în spectacolele în care urma să apară.

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.