BAREM ȘI SUBIECTE matematică simulare Evaluare Națională 2022. Ce subiecte au picat la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 și cum se rezolvau corect

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 apr 2022, 15:04

Subiectele la matematică de la simulare Evaluare Națională 2022 sunt afișate în timp real pe kanald.ro și sunt prezentate și pe site-ul oficial al Ministerului Educației, EDU.RO. Iată ce subiecte au primit elevii de clasa a VIII-a la matematică la simulare Evaluare Națională 2022.

Pe 5 aprilie 2022, elevii de clasa a VIII-a susțin probla la matematică la simulare Evaluare Națională 2022. Subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 sunt redactate tot sub forma unei broșuri, ceea ce înseamnă că elevii nu pot părăsi sala de examen cu foia pe care sunt scrise subiectele la matematică.

UPDATE ORA 15:00: EDU.RO a afișat baremul de corectare și subiectele la matemtică la Simulare Evaluare Națională 2022:

 

EDU.RO Subiecte matematică simulare Evaluare Națională 2022: 

 

UPDATE ORA 11:00 Edupedu.ro a publicat subiectele la proba de Matematică de la Simulare Evaluare Națională 2022:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Subiecte matematică simulare Evaluare Națională 2022. Cum arată cerințele pe care le-au avut elevii de rezolvat

Subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 respectă întocmai programa școlară, ceea ce înseamnă că elevii de clasa a VIII-a nu vor primi exerciții din materia pe care nu au reușit să o parcurgă până în prezent. 

Citeste si: Simulare Evaluare Națională 2022, proba de Limba și Literatura Română- BAREM și SUBIECTE EDU.RO: Cum se rezolvau corect Subiectele de la Română

La simulare Evaluare Națională 2022, elevii vor primi subiectele la matematică sub forma unei broșuri, având spații speciale pentru completarea răspunsului corect. În cadrul probei la matematică, elevii vor avea de rezolvat mai multe exerciții, împărțite în 3 subiecte mari.

Subiectele I și II la matematică, la simulare Evaluare Națională 2022, presupun încercuirea răspunsului corect, în timp ce la Subiectul III, elevii de clasa a VIII-a trebuie să scrie pe foaia de examen rezolvarea completă a exercițiilor. 

EDU.RO afișează subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 

Subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 sunt afișate atât pe EDU.RO, cât și pe Kanald.ro.

După ora 15:00, Ministerul Educației va afișa și baremul de corectare la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, astfel încât elevii de clasa a VIII-a să afle cum se rezolvau corect cerințele pentru nota maximă.

Tot pe EDU.RO sunt disponibile și modele de subiecte la matematică și limba și literatura română pentru Evaluare Națională 2022, astfel că elevii de clasa a VIII-a le pot rezolva pentru a vedea exact cum va arăta examenul din vară.

Simulare Evaluare Națională 2022. Ce trebuie să facă elevii care vor ca notele să le fie trecute în catalog

Ministerul Educației a anunțat că notele de la simulare Evaluare Națională 2022 nu se trec în catalog, însă există și excepții. Dacă sunt elevi care obțin note mari și vor ca acestea să fie trecute în catalog, aceștia se pot adresa profesorului de la clasă și îi pot solicita acest lucru printr-o cerere scrisă.

Citeste si: Subiecte și barem de corectare simulare Evaluare Națională 2022, proba la Limba și literatura română. EDU.RO a afișat subiectele la Română și baremul de corectare, la simularea Evaluării Naționale 2022

Notele de la simulare Evaluare Națională 2022  nu vor fi făcute publice și nici nu pot fi contestate. Ele doar sunt anunțate la nivelul fiecărei clase în parte, urmând ca profesorii să poarte discuții cu fiecare elev în vederea îmbunătățirii performanțelor școlare.

Elevii care participă la simulare Evaluare Națională 2022 au ocazia de a se obișnui cu atmosfera de examen, dar și cu emoțiile, acesta fiind scopul acestor simulări. În plus, rezultatele pe care le vor obține elevii la simulare Evaluare Națională 2022 vor arăta care este nivelul lor de pregătire la momentul actual, astfel încât fiecare elev să știe cum ar trebui să procedeze pentru ca la examenele ce vor avea loc în această vară să obțină note cât mai mari.

Când se termină simularea Evaluării Naționale 2022  

În acest an, simularea pentru Evaluare Națională 2022 are loc la începutul lunii aprilie, mai exact în perioada 4-6 aprilie 2022. Ulterior, lucrările elevilor urmează să fie corectate, iar rezultatele vor fi anunțate pe data de 14 aprilie.

  • 4 aprilie 2022 – Limba şi literatura română – probă scrisă;
  • 5 aprilie 2022 – Matematică – probă scrisă;
  • 6 aprilie 2022 – Simulare proba Limba maternă;
  • 14 aprilie 2022 – Afișarea rezultatelor

Simulare Evaluare Națională 2022. Regulile pe care trebuie să le respecte elevii 

Simularea pentru Evaluare Națională 2022 se desfășoară și în acest an după reguli foarte stricte, reguli care se vor aplica și în timpul examenelor care vor avea loc în vară.

Elevii care participă la cele două probe de la simulare Evaluare Națională 2022 trebuie să știe că accesul în sala de examen nu mai este permis după ora 08:30. Înainte de a trece la rezolvarea subiectelor la matematică sau română de la simulare Evaluare Națională 2022, elevii de clasa a VIII-a trebuie să completeze caseta cu datele de identificare și au la dispoziție 15 minute pentru a face acest lucru. Ulterior, elevii vor primi broșurile cu subiectele la matematică sau română. 

Pentru rezolvarea subiectelor la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, elevii au la dispoziție două ore. În timpul simulării, elevii nu au voie să comunice între ei sau cu exteriorul și nici nu au voie să folosească materialele ajutătoare pentru a rezolva subiectele. Lucrările vor fi redactate doar cu pix sau stilou cu cerneală albastră.

Dacă termină mai repede de rezolvat subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, elevii de clasa a VIII-a pot părăsi sala de examen înainte de expirarea celor două ore de examen, însă nu mai devreme de o oră de la începutul probei. 

 

Sursa: edu.ro

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?