BARFE MONDENE. Afla ce au mai pus la cale vedetele noastre!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Aveti idee ce au facut mondenii nostri? Daca nu trecem noi repede in revista cat de activi si de inventivi au fost!

Priviti imaginile urmatoare! Ai cui sunt sanii astia voluptosi? Ce vedeta a avut curajul sa se pozeze asa? Va dezvaluim ca este o cunoscuta artista de la noi, iar sanii sunt 100% naturali! Andreea Banica si-a surprins fanii pe Instagram.

Acum, sa ne clatim ochii cu acest posterior marisor! Posesoarea lui este Deliaaa! Artista, intoarsa din multe vacante unde poate ca a nimerit si pe la all-inclusive a venit recent, la un concert, cu multe kilograme in plus.

Tot schimbata e si Oana Cuzino! O aparitie recenta a prezentatoarei TV a ridicat multe semne de intrebare! Gurile rele spun ca aceasta si-ar fi facut o interventie estetica la nivelul fetei, pentru ca pometii erau mai proeminenti decat de obicei si parea umflata la fata!

O alta declaratie surprinzatoare a fost si cea a Ramonei Gabor. “ In timp ce Romania ma pune la pamant, Dubaiul ma iubeste ”, a scris sora lui Moni pe Facebook.

Se faleste cu aparitiile din revistele de acolo! Apropo de mandrii nationale, Inna a cantat recent pe aceeasi scena cu Pharell Williams si Rita Ora! E primul artist roman care reuseste performanta de a sustine concerte alaturi de astfel de staruri de top! Si domnii credeti ca au stat degeaba saptamana aceasta? Nici vorba! S-a aflat ca Tudor Chirila va deveni tatic!

##VIDEO122430##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.