Baris din serialul Prizoniera destinului, transformare incredibila de look! Iata cum arata celebrul actor Engin Ozturk in urma cu patru ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2021, 12:00
prizoniera destinului Foto(8)
Actorul Engin Ozturk, in rolul lui Baris in serialul turcesc Prizoniera destinului.

Engin Ozturk (Baris din serialul Prizoniera destinului) este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Engin Öztürk s-a născut in 1986, in orasul Eskișehir, din Turcia, intr-o familie numeroasa Acesta si-a petrecut toată copilăria în orașul său natal, unde a urmat studiile primare, gimnaziale si liceale, iar apoi a decis sa isi ia distinul in propriile maini si sa mearga sa studieze facultatea in cadrul unei universitati de prestigiu din Ankara.

Engin Öztürk si-a descoperit talentul si marea dragoste pentru actorie inca din copilarie si apoi peste ani a hotarat sa se indrepte catre o facultate in domeniu.

Acesta a ajuns in anul 2008 in Ankara, unde s-a inscris la Facultatea de Arta dramatica din cadrul Universitatii Hacettepe. Si a absolvit studiile universitare cu brio, in anul 2012, cand a devenit actor cu drepturi depline.

Inca din timpul facultatii a fost cooptat in primul sau proiect important ce avea sa-i deschida calea catre o cariera de succes in actorie. La acea vreme, Engin Ozturk era un tanar extrem de rebel si adora sa apara cu un look mai salbatic.

Astfel, primul sau rol intr-un serial de televiziune a fost unul secundar, in cadrul productiei "Fatmagul", in care a jucat intre anii 2010-2012. Au urmat alte cateva roluri care i-au adus celebritatea si l-au propulsat printre cei mai talentati si apreciati actori ai tinerei generatii in Turcia. In anul 2013 Engin Öztürk a jucat in serialul "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi", dar a primit si primul sau rol intr-un film artistic, "Çanakkale Yolun Sonu", care i-au adus un plus de notorietate.

Insa rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel din serialul de renume "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", in care Engin Ozturk a jucat rolul Printului Selim, intre anii 2013-2014, devenind totodata cunoscut si peste hotare, odata cu difuzarea serialului in multe tari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au urmat apoi multe alte roluri de succes precum cele din serialele: Hayat Yolunda (2014); Hatırla Gönül (2015); Yüksek Sosyete (2016); Diriliş Ertuğrul (2018); Hakan: Muhafız (2018); Yüzleşme (2019). In anul 2020, Engin Öztürk a jucat in serialul Prizoniera destinului, in rolul personajului Baris, prin care a recucerit publicul din Romania, care il stia deja din productia Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii.

In ceea ce priveste viata sa sentimentala, actorul Engin Öztürk a fost si continua sa fie extrem de discret, incercand pe cat posibil sa apara in fata publicului doar cu proiectele sale de succes pe plan profesional. Tanarul actor se dedica trup si suflet carierei sale, insa nu isi neglijeaza deloc familia. Revine cu mare drag in orasul sau natal, Eskișehir, pentru a-si revedea parintii care ii duc enorm dorul.

Pe carismaticul actor Engin Ozturk il puteti urmari in rolul lui Baris in serialul Prizoniera destinului, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi, victima razbunarii lui Burhan!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.