Baris Falay isi face aparitia cu un nou rol in „Furtuna pe Bosfor”

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:46

Baris Falay, indragitul actor cunoscut publicului din Romania in rolurile interpretate in serialele de succes „Yaman” si „Ezel”, isi face aparitia in aceasta seara, in productia „Furtuna pe Bosfor”, difuzat luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Baris Falay va interpreta rolul lui Harun, fostul iubit al avocatei Candan, cea care se ocupa de cazul lui Ozkan, tatal biologic al lui Cansu.

In episodul din aceasta seara, explozia masinii lui Cihan si accidentul lui Hazal, care este la un pas sa se inece in mare, genereaza panica la vila Gurpinar.

In vreme ce Cihan incearca sa o convinga pe Gulseren sa nu se lase intimidata de Dilara si sa nu o abandoneze pe Hazal, are loc explozia masinii acestuia.

Bulversati de dezastrul produs, cei doi aud strigatele disperate ale lui Hazal care se prabusise in mare.

In cele din urma tanara este adusa la suprafata de catre Cihan, cu ajutorul lui Gulseren. Cei doi parinti disperati fac eforturi sa o readuca la viata pe Hazal care  se afla in stare de inconstienta.

Pe fondul tragilor intamplari, Candan apeleaza la sprijinul lui Harun, fostul sau iubit, pe care il cheama la Istanbul sa o ajute in demersurile sale de a se razbuna pe Dilara si familia acesteia.
Harun il uraste de moarte pe Cihan si este hotarat sa se razbune.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Furtuna pe Bosfor”, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.