Baris isi ameninta tatal! Ce se intampla in episodul de astazi din "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai

Arestata pentru posesie de substante ilegale, Filiz intra in panica.

Tanara nu stie de unde i se trage acest necaz, dar are o banuiala in privinta lui Omer. Filiz asteapta nerabdatoare verdictul judecatorilor si nadajduieste ca lucrurile vor reintra pe fagasul normal, iar ea isi va dovedi nevinovatia.

Fratii Elibol sunt traumatizati ce evenimentele prin care trec. Ramasi fara mama si parasiti de tata, fratii Elibol isi pun toata nadejdea in sora lor, Filiz.

Baris o sustine pe Filiz si incearca sa rezolve problema acesteia. tinerei. Baris, care este convins ca Omer se afla in spatele necazurilor lui Filiz, merge la acesta pentru a afla adevarul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mare ii este mirarea lui Baris cand afla ca Servet, tatal sau, se face vinovat de necazul lui Filiz. Baris ii declara razboi deschis tatalui sau, amenintandu-l ca ii da in vileag toate escrocheriile.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.