Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer în serialul „O dragoste”, relație specială cu cei doi fii ai săi! Iată cum a fost surprins chipeșul actor în rolul de tătic

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 apr 2024, 21:16
video Foto(4)

Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer în noul producția „O dragoste”, în cele mai frumoase ipostaze! Iată cum a fost surprins celebrul actor alături de fii săi, pe care îi adoră!

Barıș Kılıç se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cele peste două decenii de activitate intensă pe platourile de filmare, chipeșul actor a dovedit un talent uluitor, o carisma captivantă și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor în serialul Prețul fericirii, unde a jucat rolul Kaya. Dincolo de cariera fulminantă, îndrăgitul actor este un soț iubitor și un tătic exemplar dedică mult timp liber familiei sale.

Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer în noul producția „O dragoste”, în cele mai frumoase ipostaze

Barıș Kılıç a venit pe lume în anul 1978, în Erguvan, provincia Malatya, din Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr s-a înscris la îndemnul părinților săi la Facultatea de Științe Economice, în cadrul Universitățîi din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes în 2000.

La scurtă vreme însă, Baris Kilic a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a urmat cursuri intensive de limba engleză, iar după o perioada acesta a revenit în Istanbul, unde s-a înscris la cursuri de actorie.

Citește și: Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer Unal în noul serial „O dragoste”, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de carieră! Iată cum arăta chipeșul actor când avea 20 de ani

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În anul 2004, Barıș a debutat pe platourile de filmare ale serialului Bütün Çocuklarım, care i-a adus primul pas către celebritate.

Tânărul actor a jucat în multe producții de excepție și a devenit din ce în ce mai apreciat și mai admirat de publicul larg. Cel mai recent proiect din care a făcut parte Barıș Kılıç a fost serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Omer, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional și l-a propulsat în categoria celor mai buni actori.

Citește și: Nilay toarnă o substanță în ceaiul pe care îl bea Doga, pentru ca aceasta să piardă sarcina. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Dincolo de cariera strălucită, Barıș Kılıç este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și unită. Îndrăgitul actor s-a căsătorit în anul 2007 cu Aysegul, aleasa inimii sale, iar apoi au devenit părintii a doi băieți minunați, Batu și Emir. Celebrul Barıș este un tătic iubitor și grijuliu care se dedică mult creșterii și educației celor doi copii pe care ii adoră.