Barıș Kılıç, actorul care dă viață personajului Omer Unal în noul serial „O dragoste”, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de carieră! Iată cum arăta chipeșul actor când avea 20 de ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mar 2024, 21:03

Barıș Kılıç, unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului in Turcia

Sursa: Instagram Barıș Kılıç

Cum arăta Barıș Kılıç, actorul care joacă rolul Omer Unal în noul serial „O dragoste”, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Iată ce înfățișare avea celebrul actor la debutul său pe platourile de filmare!

Barıș Kılıç se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului și carismei sale deosebite. În cele două decenii de carieră fulminantă, îndrăgitul actor a s-a bucurat de multe reușite pe plan profesional și a urcat pe cele mai înalte trepte ale celebrității. În România, chipeșul actor a devenit cunoscut încă din anul 2019, când a jucat în serialul Prețul fericirii, în rolul Kaya, iar în curând acesta va reveni în producția O dragoste, care va debuta la Kanal D, pe 19 februarie, de la ora 20:00.

Cum arăta Omer Unal din noul serial „O dragoste”, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră

Barış Kiliç s-a născut în 1978, în orașul Erguvan, provincia Malatya, din Turcia, unde a crescut și a studiat, până la vârsta de 18 ani, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. Părinții săi, de profesie economiști, l-au sfătuit să le urmeze în carieră, astfel, la vârsta majoratului ambițiosul tânăr s-a înscris la Facultatea de Științe Economice, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio în anul

2000.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

La scurt timp însă, carismaticul Barış Kiliç a hotărât să plece în America, unde a urmat câteva cursuri de limba engleză și după o perioada a revenit în Turcia, unde s-a reorientat către marea lui pasiune, actoria.

Dornic să ajungă un actor cu drepturi depline, Barış Kiliç a urmat un program de Master în domeniul actoriei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “O dragoste”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și dramatic

În anul 2004, actorul a fost cooptat în primul proiect, în serialul Bütün Çocuklarım, care i-a deschis calea către carieră strălucită din prezent. Au urmat multe roluri în seriale și filme de excepție ce i-au adus notorietate și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai cinematografiei turcești.

În anul 2018, Barış a acceptat să joace în distribuția serialului Prețul fericirii, în care a dat viață personajului Kaya, care a reprezentat un alt mare succes. Cel mai recent proiect care i-a adus de asemenea un succes răsunător este producția O dragoste, în care a dat viață personajului Omer Unal.