Baris nu poate trai fara Filiz! Afla ce decizie vor lua cei doi indragostiti in privinta relatiei lor, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Filiz este alaturi de Baris, iar pentru acesta, acest lucru inseamna enorm.

Baris, alias Savas, este in culmea fericirii cand primeste vestea ca exista un donator pentru fiul sau, care sufera de o afectiune grava, la inima. Filiz este alaturi de Baris, iar pentru acesta, acest lucru inseamna enorm. Baris realizeaza, inca o data, ca nu poate trai fara Filiz.

Lui Selim nu-i pica bine cand afla ca Filiz si Baris s-au intalnit, si reactioneaza vehement.

Selim isi manifesta gelozia iar Filiz este deranjata de reactia acestuia.  

Transplantul de inima va decurge perfect iar micutul Savas se poate bucura, in voie, de viata. Vine ziua cand urmeaza a fi externat, cand Savas junior primeste o vizita neasteptata: fratii Elibol, in frunte cu Filiz, vin in vizita la micul pacient. Nihal nu vede cu ochi buni prezenta lui Filiz si a fratilor sai, in preajma familiei sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum ca nimic nu il mai “leaga” pe Savas pentru a ramane casatorit, fiul sau insanatosindu-se, Nihal crede ca acesta va divorta.

Nihal o avertizeaza pe Filiz, cerandu-i sa stea departe de familia ei, insa lucrurile vor evolua intr-o directie surprinzatoare pentru ambele familii: Elibol si Aktan.

Baris prinde momentul si, de fata cu Filiz, el dezvaluie adevarata fata a lui Selim.