Baris, prins in capcana lui Omer! Afla ce se va intampla cu neinfricatul tanar, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2019, 11:10
video Foto(5)

Investigatiile lui Baris, in ceea ce-l priveste pe Omer, barbatul aparut ca din senin in cartier, il pun pe tanar intr-o situatie periculoasa.

Intre Seyma si Fikri se intampla evenimente memorabile. Barbatul face demersuri pentru a gasi locatie pentru nunta cu Seyma, iar femeia asteapta nerabdatoare ziua nuntii.

Totul se complica atunci cand, in ziua cununiei viitorilor soti apare Sukre. Spre surprinderea tuturor, Fikri dovedeste ca stie exact ce isi doreste de la femeia pe care si-o doreste alaturi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Investigatiile lui Baris, in ceea ce-l priveste pe Omer, barbatul aparut ca din senin in cartier, il pun pe tanar intr-o situatie periculoasa. La ordinul lui Omer, micuta Zeynep este rapita. Toata lumea intra in alerta sa caute fetita, iar Baris ajunge sa fie prins in capcana interlopului Omer. Cand Zeynep spune cine este tatal ei, lucrurile capata o alta turnura.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.