Baris si Selim, confruntare in plina strada, pentru Filiz! Afla ce se va intampla intre cei doi rivali, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 18:35

Selin si Baris se confrunta in plina strada, pentru Filiz.

Kiraz are parte de un eveniment neplacut si, dezamagita peste masura de ceea ce i s-a intamplat, tanara Elibol pleca de acasa. Fetita sufera mult de cand s-a reintors in casa parinteasca, acolo unde saracia, neajunsurile, sunt la ordinea zilei.  

Fratii lui Kiraz isi cauta disperati sora, iar Baris este din nou “omul potrivit la locul potrivit”, reusind, inca o data, sa contribuie la “linistea” familei Elibol.

Kiraz apeleaza la Baris pentru a-si gasi mama vitrega, pe Melek, tanara fiind convinsa ca odata cu reintoarcerea acesteia, nu va mai lipsi nimic. O veste neasteptata naruieste visele micutei Elibol.

Baris si Filiz incearca sa isi infrunte sentimentele pe care le nutresc unul pentru celalalt si, pentru binele familiilor lor, au decis sa ramana prieteni. Cu toate acestea, cand tanarul doctor o zareste pe fosta iubita la bratul avocatului Selim, lucrurile scapa de sub control.

Selin si Baris se confrunta in plina strada, pentru Filiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”