Barza vine cu Politia Rutiera! Gravida ajutata in trafic de un agent sa ajunga la maternitate | Video

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 oct 2020, 12:55
Gravida ajutata de un politist sa ajunga la maternitate

O femeie insarcinata a fost ajutata in trafic de un politist de la Rutiera sa ajunga la o maternitate din Bucuresti.

O tanara a povestit pe pagina sa de Facebook, cum a fost ajutata de un politist de la Rutiera sa ajunga in timp util la maternitatea unde trebuia sa nasca. Proaspata mamica a dat nastere unui baietel.

Cristina a fost ajutata de un politist de la Rutiera sa ajunga la maternitate

”Nu îi cunosc numele, l-am "acostat" din mers, dar îi mulțumesc din suflet pentru viteza cu care ne-a dus ieri din Chitila până la Spital.

Dacă nu era dumnealui, aveam toate șansele să nasc în mașină. Felicitări domnule politist și mulțumesc, sunteți una din excepțiile de la regulă!”, a scris tânăra mămică pe Facebook, unde a postat o filmare făcută în mașină, în drum spre spital.

Nu este prima data cand politistul recurge la acest gest. In 23 de ani de cand lucreaza, a facut sapte interventii de acest fel. 

”Mulțumim pentru inedita intervenție, Marius! (De altfel, a 7-a de acest gen în 23 de ani de când este polițist la rutieră). În mod cert ești un exemplu și o inspirație. P.S. Felicitări proaspetei mămici!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București

 

 

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”