Basescu, despre Dragnea: Era paralizat de spaima, lipsa de sange rece s-a vazut duminica

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 12:45

Traian Băsescu a declarat că liderul PSD Liviu Dragnea era „paralizat de spaimă”, lucru care s-a văzut încă de duminică seară, când în conferinţa de presă acesta anunţa viitorii candidaţi la Preşedinţie.

"Era paralizat de spaima, lipsa de sange rece s-a vazut cand el anunta viitorii candidati la presedintie. S-a vazut ca nu are niciun fel de calitate intr-un moment de intensitate maxima. Aseara s-a vazut ca nu are nici un fel de calitate de om care poate trai la intensitate maxima. Pe asta daca il pun pe o nava intr-o stramtoare se scapa pe el pe comanda de navigatie. Deci sa fii atat, deci nu mai exista luciditate in declaratia lui", a afirmat Traian Basescu, luni seara, la postul B1 TV.

Citeste si: Puterea Dragostei- Ricardo si Raluca sunt pe drum. "Oare unde mergem?"

Citeste si: „Este un moment jenant pentru România”: presa internationala despre condamnarea lui Dragnea

Citeste si: Bomba! "M-am imbolnavit din cauza lui". Firea il acuza violent pe Dragnea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fostul sef al statului a adaugat ca Liviu Dragnea a avut impresia ca puterea sa este nemasurata.

" Dragnea a crezut ca puterea lui este nemasurata si ma uitam la stiri, nu are nimic comun cu omul politic cu sange rece, omul politic cu stofa, la-m vazut ieri seara la declaratie, deci era pur si simplu paralizat de spaima si lipsa de sange rece s-a vazut cand el anunta presedinti, deci partidul lui scazuse de la 46 la 23 si el anunta viitori candidati la presedintie", a conchis Basescu.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seara, la Penitenciarul Rahova pentru a fi incarcerat in urma condamnarii definitive la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmeaza sa stea intr-o perioada de carantina de 21 de zile, dupa care autoritatile vor decide la ce penitenciar isi va executa pedeapsa.

Este a doua condamnare definitiva a lui Dragnea dupa cea de la referendum, cand a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.