Bat clopote de nuntă în „Casa iubirii”! Doi foști concurenți au plecat împreună la Paris: „Îmi era dor...”

Autor: Diana Ghita

Ce concurenți de la „Casa iubirii” au plecat la Paris

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

Foștii concurenți din sezonul 2 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena, au ajuns ieri la Paris, unde se bucură de o vacanță romantică.

Lorena și Laurențiu formează un frumos cuplu, deși au întâmpinat diverse situații dificile. Aceștia se numără printre puținii concurenți care și-au continuat relația după ieșirea din show-ul de la Kanal D,  „Casa iubirii”.

Lorena și Laurențiu au plecat împreună la Paris

Miercuri, Lorena și Laurențiu au postat, pe paginile lor personale de Instagram, diverse filmulețe și fotografii din aeroport și, ulterior, din hotelul la care s-au cazat și de pe minunatele străzi ale Parisului, supranumit și „Orașul Iubirii”.

Imediat cum au ajuns la hotel, Laurențiu nu s-a putut abține și a filmat camera în care s-a cazat cu iubita lui, pentru a le arăta și urmăritorilor din online cât de frumos este amenajată, dar și priveliștea de care se bucură de la fereastra ei. În clip, el și Lorena păreau foarte entuziasmați, în ciuda faptului că au ajuns seara târziu, după un drum obositor.

Citește și: Lorena, schimbare radicală de look! Lui Laurențiu nu i-a venit să creadă când a văzut cum arată iubita lui

După ce s-au instalat, cei doi îndrăgostiți s-au dus să ia cina, iar mai apoi au pornit într-o plimbare romantică, însă și-au ținut, un timp, fanii în suspans, până le-au dezvăluit destinația lor finală:  „Prima zi în Paris.

Mâncăm repede și unde credeți că mergem? Nu știu de voi, dar mie, sincer, îmi era dor să pot să mă plimb seara târziu și să fie atât de cald afară”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum își petrec Laurențiu și Lorena vacanța

Ulterior, Lorena și Laurențiu le-au spus internauților că plănuiau să se ducă la sală, însă, din cauza orei târzii, cei doi nu au mai găsit deschis. Totuși, îndrăgostiții s-au reorientat rapid și au mers să vadă un renumit obiectiv turistic din Paris: „Ideea era să mergem la sală, numai că n-am găsit nicio sală deschisă.

Dar uitați unde am venit!”.

Mai exact, cuplul a vizitat catedrala Notre-Dame, o celebră capodoperă arhitecturală din Paris, care, din imaginile distribuite de Lorena, se poate observa că este foarte frumos iluminată pe timpul nopții.

Citește și: Laurențiu, primele declarații după împăcarea cu Lorena! Ce gest a făcut tânărul cât timp el și iubita lui au fost despărțiți: „A fost un impuls”

Ulterior, după o zi plină, Laurențiu și Lorena au revenit la hotel pentru a se odihni, iar în această dimineață s-au trezit cu noi forțe pentru a explora, în continuare, frumusețile Parisului: „Bună dimineața! Tocmai ce ne-am trezit și o să coborâm acum să luăm micul dejun. Ne-am trezit de dimineață, la 9:00”. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.