Bat clopote de nunta in familia Halep? Iata ce informatii IN PREMIERA au reusit sa afle reporterii Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 15:05

Tenismena noastra s-a intors pentru câteva zile în tara, înainte de a începe sa se pregateasca pentru turneul de la Wimbledon.

Cine se mai gandeste la Mutu, Piturca sau la fotbal? Simona ne-a facut pe toti sa iubim tenisul. Cine ar fi crezut ca sportul alb poate sa scoata oamenii in strada? Iata ca minunea s-a intamplat.

La intoarcerea in tara, pe aeroport, a fost dezvaluit unul dintre secretele performantei. Familia Halep e mai unita ca niciodata. Se aduna cu totii la toate turneele importante, iar cand apare o problema, o depasesc, cum altfel, decat impreuna.Chiar
daca au fost nevoiti sa faca sacrificii, parintii Simonei nu se plang. S-au luptat sa-i ofere fetei lor totul. A meritat fiecare efort!

Stere Halep, tatal Simonei, este cel care s-a implicat in cariera fetei sale inca de la inceput, iar la 4 ani ii punea racheta de tenis in mana! Simona a fost sustinuta la Paris de fratele ei, Nicu,  si de viitoarea lui sotie.  Modesti, n-au vrut sa-i rapeasca  Simonei atentia presei, asa ca n-au vorbit despre planurile de nunta.

Au stat in permanenta langa vedeta familiei.
Primita ca o regina la Bucuresti, Simona a avut parte si de emotii. Bagajele i-au fost ratacite. Iar pasaportul nu mai era de gasit…

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu toate problemele, Simona nu a refuzat vreun autograf. A facut sute de poze cu placheta primita la Paris, multe dintre ele alaturi de tatal ei.

Si a plecat intr-un suflet catre fanii care o asteptau… Dupa cateva zeci de minute s-a rezolvat si singura problema: bagajele si pasaportul Simonei au fost gasite.

Dupa cateva zile de pauza la Constanta, Simona va pleca din tara. Reincepe turneele si schimba suprafata de joc. Trece la iarba, si va lupta in turneul de la Wibeldon, unde o asteapta o suprafata mai dificila decat zgura! Dar, ea este increzatoarea, iar noi asteptam noi motive de mandrie.