Bat clopote de nuntă în familia Kanal D! Ilinca Obădescu s-a logodit cu un celebru artist din România

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 ian 2023, 10:16

Ilinca Obădescu s-a logodit cu un celebru artist din România

Sursa: WOWbiz.ro

Ilinca Obădescu, vedeta Kanal D, trăiește clipe magice alături de Mihai Gruia. Cei doi s-au logodit chiar la final de an.

Ilinca Obădescu, prezentatoare a Știrilor Kanal D, a încheiat anul cum nu se putea mai bine, și anume cu partenerul ei de viață, Mihai Gruia, fost membru al trupei Akcent, potrivit WOWbiz.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au logodit

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au logodit la finalul anului 2022, iar Revelionul l-au petrecut în cel mai romantic loc din lume, respectiv Parisul, unde s-au bucurat de oraș, de mâncare și băutură rafinată și, cel mai important, unul de prezența celuilalt.

Citește și: Anda Adam s-a căsătorit în secret! Artista a făcut primele declarații după ce a spus cel mai important ”DA” din viața ei

Vedeta Kanal D a mărturisit că finalul ei de an a fost unul cu adevărat special. În prezent, Ilinca Obădescu se simte fericită și împlinită, fiind recunoscătoare, atât ea cât și Mihai Gruia, de fericirea pe care și-o aduc unul altuia și de clipele minunate pe care le trăiesc împreună. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric! Cum arată inelul cu care a surprins-o rapperul pe viitoarea sa soție

„Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui.

Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, a mărturisit Ilinca Obădescu, pentru WOWbiz.

Mihai Gruia, îndrăgostit până peste cap de Ilinca Obădescu

Mihai Gruia este îndrăgostit lulea de Ilinca Obădescu, iar asta se vede după modul în care vorbește despre ea, având doar laude și cuvinte frumoase pentru vedeta de la Kanal D.

Proaspătul logodnic al prezentatoarei Știrilor Kanal D a mărturisit că este impresionat de bunătatea și de frumusețea Ilincăi.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia au fost aduși de destin împreună, iar acum dragostea lor e mai mare ca niciodată. Artistul a declarat că își dorește să îmbătrânească alături de vedeta Kanal D. 

„Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc.

Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc”, a declarat Mihai Gruia, pentru WOWbiz.