Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 mai 2024, 23:52

Anamaria Prodan a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie de Ronald Gavril

Sursa: Captură Youtube- Fiță cu Adiță

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Impresara și cunoscutul boxer au vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre momentul în care s-au cunoscut.

În cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au oferit imaginea unui cuplu puternic și veșnic îndrăgostit. După două căsnicii eșuate, sexy impresara și-a găsit liniștea în brațele sportivului, un bărbat care o iubește atât pe ea, cât și pe copiii ei. Iată ce spune Anamaria Prodan și Ronald Gavril despre planurile de nuntă!

Anamaria Prodan a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie de Ronald Gavril

De când s-au cunoscut, Anamaria Prodan nu a ratat ocazia de a împărtăși momentele de bucurie trăite alături de Ronald Gavril și cu urmăritorii și apropiații săi. După ce au existat mai mult zvonuri referitoare la o posibilă cerere în căsătorie, impresara și iubitul ei au dat cărțile pe față.

Citește și: Anamaria Prodan și Ronald Gavril au stabilit detaliile nunții! Impresara a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că ea a fost cea care a vorbit despre căsătorie, în ideea în care își dorește acest lucru. Impresara a recunoscut faptul că ea a fost cea care și-a cerut foștii soți în căsătorie, însă de această dată va proceda diferit și va lăsa totul în grija partenerului său, fără a grăbi lucrurile. Din spusele impresarei, Ronald Gavril este un bărbat discret, un bărbat pentru care a renunțat la toate războaiele din viața sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Eu am vorbit despre căsătorie. Eu mereu vorbesc de căsătorie, dar la ce nivel? Vorbesc de ceea ce mi-aș dori. Niciodată nu i-am spus ”Auzi, cere-mă de nevastă”. Că întotdeauna am făcut așa, știi că eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie și atunci asta n-o s-o mai fac.

Ronald e un om atât de discret, încât și-n nebunia asta a vieții mele, cumva m-a făcut să fac tot ce este în putința mea, să închei toate războaiele pe care le aveam, el nu merită așa ceva.”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii ” Fiță cu Adiță ”.

Vedeta a susținut că este vorba de ceva frumos și că nu și-au făcut planuri, neștiind cât va dura, când a început și cum se va termina.

Impresara a declarat pentru sursa menționată anterior, faptul că nu vrea să-și mai facă niciodată planuri sau să povestească tuturor că se va mărita. 

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Tot în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au vorbit despre momentul în care s-au întâlnit. Deși cei doi recunosc că nu a fost chiar dragoste la prima vedere, fiind ceva experimentat de adolescenți, au simțit o anumită chimie.

Citește și: Își mai iubește Anamaria Prodan fostul soț? Cum a răspuns impresara la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Este tatăl copilului meu..”

Anamaria Prodan a dezvăluit că îl știa pe Ronald Gavril din poze și de la meciurile lui, știa cine este, dar nu se întâlniseră niciodată în SUA, deși locuiau în același oraș. Cei doi s-au întâlnit în casa unor prieteni, de Crăciun, întâlnirea fiind una cu adevărat magică.

„Când mi-a zis prietenul meu din copilărie dacă nu vreau să-l invite și pe Ronald că e și el singur, am zis: ”Cheamă-l”. Și era în sală și a zis: ”Da, vin”. I-am deschis eu ușa.
Prima data când ne-am văzut a fost cumva...asta cu dragoste la vedere este pentru copii.”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa menționată anterior.