Bat clopote de nuntă pentru Elena Ionescu ? Ce a dat-o de gol pe cântăreață

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 dec 2020, 17:12
Elena Ionesc se marita
Sursa: Instagram

Elena Ionesc se mărită ? Ce a dat-o de gol pe frumoasa brunetă care în prezent este mamă singură, după ce a divorțat de tatăl copilului la doar șase luni de la căsătorie

Elena Ionescu a susținut că despărțirea dintre ea și soțul ei a survenit din cauza altei femei. Însă fostul soț, Dragoș Stanciu, suține că nepotrivirea de caracter este motivul despărțirii lor.

„Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul… Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume.

Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic… Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic”, a declarat fostul soț al atristei după desparțire

Elena Ionescu este mai fericită ca oricând și se bucură de viața de mămică, ocupându-se îndeaproape de creșterea fiului său.

Artista se declară pregatită pentru o nouă iubire.

Citeste si: Elena Ionescu, victimă a hackerilor! A rămas fără contul de Instagram!

Bat clopote de nuntă pentru Elena Ionescu?

Elena Ionescu susține că este liberă, iar prioritar pentru ea este creșterea copilului și cariera, însă, semnele o contrazic.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În cadrul unei realiy show, cântareața s-a împiedicat de mai multe ori, iar o vorbă din bătrâni spune că este un semn că urmează o căsătorie.

În ultimul episod al emisiunii, artista a fost la o cabană la munte, unde a luat o cazătură zdravană. Însă, rămâne de văzut dacă superstiția se va adeveri sau nu. Elena Ionescu este frumoasă și talentată, și are toata șansele să își găsească sufeltul pereche.

Elena Ionescu a participat la concursul Survivor România difuzat pe Kanal D. Artista a câștigat marele premiu în valoare de 250 de mii de lei.  Artista a făcut parte din trupa Mandinga, care a consacrat-o în lumea muzicii. A participat și la Eurovison în Azerbaidjan, piesa "Zaleilah", în 2012.

Citeste si: Exclusiv! Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț: "Să vină dragostea, fericirea"