Bat clopote de NUNTA pentru Gabriela Cristea? Vezi cum s-a dat de gol in timpul emisiunii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Debutul noului sezon al emisiunii “Te vreau langa mine” reprezinta un moment special pentru Gabriela Cristea si iubitul ei, Tavi Clonda.

Prezentatoarea show-ului, Gabriela Cristea, si-a adus aminte cu emotie in prima zi a noului sezon “ Te vreau langa mine ”, ca relatia ei cu iubitul si colegul ei de platou, Tavi Clonda implineste un an de zile. Povestea lor de iubire s-a infiripat la scurt timp dupa ce Gabriela Cristea a preluat carma emisiunii.

Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela in timpul emisiunii, oferindu-i un buchet de trandafiri rosii, simbol al iubirii care ii leaga.

Facem un an de cand ne-am cunoscut, nu? (…) Daca anul trecut ne-am cunoscut, anul asta cred ca ne casatorim ”, a spus Gabriela Cristea, dezvaluindu-le telespectatorilor ca s-a impiedicat in timp ce se pregatea sa intre in direct in noul sezon. Bat clopote de nunta pentru cei doi indragostiti?

##VIDEO120775##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.