Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble? Artista a anunțat în mod oficial data nunții! Norocosul mire este un star internațional

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 09 dec 2020, 12:01

Bat clopotele de nuntă pentru Lidia Buble. Frumoasa blondină a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a povestit mai multe detalii despre iubitul său. 

De-a lungul timpului, Lidia Buble a fost cuplată cu diverși bărbați celebri, însă ea a declarat mereu că este singură. Cu toate că artista declara în urmă cu puțin timp că nu există niciun bărbat în viața ei, iată că acum aruncă bomba! Face nuntă și a anunțat în mod oficial data.

Lidia Buble a stabilit data nunții

Încă de la debutul ei în industria muzicală, frumoasa blondina a reușit să cucerească inimile publicului. Cariera

sa este pe culmile succesului, iar despărțirea de matinalul Răzvan Simion nu a făcut decât să îi aducă mai mulți fani și mai multă susținere din partea acestora. Dacă fanii sunt mereu alături de ea și Lidia Buble este alături de ei împărtășind pe rețelele de socializare tot ceea ce este nou în viața personală.

Lidia Buble nu se afla în acest moment într-o relație amoroasă, dar are un mare vis.

Vrea să devină soția unui star internațional. Însă, pentru că „mirele” nu i-a măsuri cu privire la visele ei, frumoasa artistă a decis să facă ea primul pas. Și încă ce pas! 

Vedeta i-a luat prin surprindere pe fani cu anunțul complet neașteptat prin care spune că este gata de nuntă. Ba mai mult, cântăreața a specificat și data la care ar avea loc marele eveniment.

„Pe 31 august sunteți invitați la nunta mea! Ora 20.00 Romexpo!”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Lidia Buble 

Ei bine, cei care o cunosc pe artistă știu deja că marea ei dragoste nu este nimeni altcineva decât celebrul...

Johnny Depp. 

Cu cine se poate căsători Lidia Buble dacă nu chiar cu celebrul star internațional?  Vedeta noastră are „planuri” mari alături de dragostea vieții ei și le-a împărtășit fanilor o mică viziune asupra viitorului cu acesta. După căsătorie, cei doi vor petrece împreună cu un presupus copil toate sărbătorile.

Citeste si: Lidia Buble a sters si ultima amintire de la fostul ei iubit! Iata la ce gest a recurs artista pentru a rupe orice legatura cu trecutul!

Lidia Buble visează ca într-o bună zi să își găsească sufletul pereche și își dorește să devină mamă.  

Totul este o glumă după cum v-ați dat bine seama, dar în spatele acestei glume se afla cel mai probabil dorința artistei de a-și întemeia o familie. Informațiile oferite de artistă fac parte din imaginația ei și au creat un moment plin de amuzament pe rețelele de socializare.