Bat clopote de nuntă pentru Robert și Giuly! Când au plănuit foștii concurenți din Casa Iubirii să devină soț și soție: „În curând, o să vă spunem”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 sep 2024, 11:25

Robert și Giuly au decis să împărtășească fanilor lor detalii despre relația lor prin intermediul unui live pe TikTok

Sursa: Instagram

După descalificarea șocantă din emisiunea "Casa Iubirii", Robert și Giuly au apărut pentru prima dată în fața susținătorilor lor, dezvăluind detalii despre viața lor de după eliminare.

La scurt timp după ce au părăsit competiția, Robert și Giuly au decis să împărtășească fanilor lor detalii despre relația lor prin intermediul unui live pe TikTok. În cadrul acestuia, Robert a mărturisit că este foarte fericit alături de iubita sa și că relația lor a evoluat rapid după părăsirea show-ului.

Citește și: Giuly și Robert, aspru pedepsiți pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Am aflat cu surprindere că ați mai fost în Italia de alte trei ori!” Andreea Mantea a făcut un anunț tulburător! Toți concurenții au amuțit

Robert și Giuly, despre planurile de nuntă 

Cei doi au fost eliminați în urma unei încălcări grave a regulamentului, după ce s-au întâlnit în afara competiției.

După eliminare, Robert și Giuly  au părăsit imediat România și s-au stabilit temporar în Italia. Mai exact, se află în prezent în Milano, unde se bucură de începutul unei noi etape din viața lor. Robert a dezvăluit că nu doar că s-au mutat împreună, dar deja discută despre viitorul lor comun și planurile de căsătorie.

Deși nu au stabilit o dată exactă pentru nuntă, cei doi sunt deciși să devină soț și soție în viitorul apropiat.

„În prezent sunt în Italia. Sunt împreună cu Giuly. Odată ce s-a terminat gala am venit în Italia. Suntem foarte bine, exact așa cum ne-am dorit să fim și mă bucur foarte mult pentru asta. „Avem planuri, bineînțeles, dar încă nu am bătut data cutare.

Am văzut că a apărut pe online ceva că avem deja planificată nunta. Nu, nu e planificată. Când o să planificăm, în curând, o să vă spunem”, a spus Robert pe TikTok. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

„Despre nuntă încă nu am stabilit”, a spus și iubita sa, Giuly. 

Când se întorc Robert și Giuly în România?

În ciuda mutării lor în Italia, Robert și Giuly nu au uitat de România. În live-ul lor, au menționat că plănuiesc să se întoarcă în țară în următoarele săptămâni, lăsând să se înțeleagă că își vor continua proiectele și aici.

Relația lor pare să fie mai solidă ca niciodată, iar susținătorii cuplului așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua povestea lor de dragoste.

Această întorsătură de situație a fost una neașteptată pentru fanii emisiunii, care i-au susținut pe Robert și Giuly pe parcursul competiției. Deși descalificarea lor a fost o surpriză, cei doi par să fi găsit fericirea dincolo de porțile "Casei Iubirii".

„Am spus dacă mai țineți minte, într-unul dintre primele episoade în care ne-am apropiat eu și cu Robert, că unul dintre primele locuri în care vom merge va fi

la Milano, la mănăstire și în Bistrița”, a spus Giuly.

„Când ne ducem în România, la mijlocul lunii octombrie, o să postăm o poză de la Colibița, să ne ținem de promisiune”, a mai punctat Robert.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.