Bat clopotele de nuntă pentru Antonia și Alex Velea! Pe cine au ales cei doi să le fie nași

Autor: Diana Ghita

Antonia face dezvăluiri despre nunta cu Alex Velea

Sursa: Captură YouTube

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul românesc, iar acum cei doi se pregătesc să facă următorul pas în relația lor.

Alex Velea și Antonia au, împreună, doi băieți și o fetiță din căsătoria anterioară a artistei. Deși și-au întemeiat o familie frumoasă, cei doi cântăreți nu vor să se oprească aici, ci sunt hotărâți să-și unească destinele.

Cine îi va cununa pe Antonia și pe Alex Velea

Frumoasa Antonia a fost invitată în cadrul podcastului „Da bravo!”, moderat de Mihai Bobonete, unde, printre altele, a vorbit despre nunta ei cu Alex Velea.

Însă, în primul rând, cântăreața a ținut să dezvăluie numele nașilor.

„Lucian cu soția lui, Bianca. Lucian de la Global, cel mai tare!”,  a spus artista.

Mai departe, moderatorul a întrebat-o pe vedetă unde va avea loc petrecerea, însă aceasta nu i-a dat un răspuns clar, întrucât ea și partenerul ei sunt la început cu planificările.

Citește și: Primele declarații oficiale făcute de Alina Eremia și Alex Velea după incidentul din Padina. Cum a explicat artistul legătura cu victima și agresorii

„Nu știm încă, dar nu e că nu vreau să-ți spun. N-am gândit absolut nimic, suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu ”the wedding planner” (n.r. planificatorul de nunți) și să începem să organizăm. Deci nu știu absolut nimic”,  a explicat Antonia.

Însă, iubita lui Alex Velea s-a gândit, în schimb, la specificul pe care îl va avea nunta și la rochia pe care o va purta la unicul eveniment.

„Vrei o chestie care să fie tradițională sau o chestie foarte modernă?”,  a întrebat Bobonete.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Nu, modernă”,  a răspuns Antonia.

Ce gesturi fac Antonia și Alex Velea unul pentru celălalt

De asemenea, aceasta a mărturisit că: „ am o grămadă de rochii în telefon, 6 mii de stiluri diferite, nu știu”.

Totuși, dacă Alex Velea va dori să păstreze tradiția și să facă nunta la Craiova, orașul de unde provine, partenera lui nu se va împotrivi, întrucât respectă orice dorință a iubitului ei: „ Ne ducem, fac orice pentru el”.

Citește și: Alex Velea, Antonia și Alina Eremia au mers la o petrecere care a devenit locul unei crime. Alex Velea a fost audiat ca martor!

Nu doar Antonia este cea care îi face pe plac partenerului, ci și el, la rândul lui, face diverse gesturi simple și, totodată, frumoase, care o fac foarte fericită pe artistă.

„De Crăciun mi-a făcut o surpriză drăguță, mi-a luat niște haine care au fost chiar foarte pe placul meu, chestii de genul ăsta, mici, adică ne surprindem destul de des, când putem, dar suntem simpli la bază.

(...) Uneori scapă mai repede și face surprize și vine acasă mai repede, jur că mă bucur foarte mult”,  a mai povestit cântăreața.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.