Bat clopotele de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea! Artista a dezvăluit totul pe rețelele sociale: „Mă mărit”

Autor: Diana Ghita

Deea Maxer și Robert Drilea urmează să se căsătorească

Sursa: Instagram Deea Maxer

În urmă cu câteva ore, Deea Maxer a postat, pe Instagram, un videoclip inedit, prin care le-a dat de înțeles fanilor că ar urma să se căsătorească.

Recent, Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, au participat la o nuntă, unde, în momentul în care s-a aruncat buchetul miresei, artista a avut norocul să-l prindă, ceea ce, conform tradiției, înseamnă că urmează să se mărite.

Deea Maxer a primit un semn că urmează să se căsătorească

Deși, inițial, bruneta nu a vrut să stea în spatele miresei pentru a prinde buchetul, partenerul ei a îndemnat-o să se ducă, de parcă ar fi simțit că florile urmau să aterizeze fix în brațele iubitei lui.

În filmarea postată pe pagina personală de Instagram, se poate observa că Deea Maxer era foarte emoționată în momentul în care a prins buchetul, întrucât nu se aștepta la acest lucru, mai ales că a fost prima dată când s-a aflat printre burlăcițele dornice să le vină rândul la măritat.

De asemenea, cântăreața s-a arătat foarte bucuroasă de reușita ei, iar acum se gândește dacă, într-adevăr, acest lucru a fost un semn că urmează să se căsătorească cu Robert Drilea.

Referitor la semnificația acestei tradiții, Deea a vrut să afle mai multe păreri de la urmăritorii ei.

Citește și: FOTO Robert Drilea a ales deja inelul? Deea Maxer este pregătită să devină mireasă, din nou: „La ce te uiți, iub?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Am prins buchetul. Dacă se adeverește tradiția o să aflați negreșit. Robert Drilea a tot insistat să merg acolo, lângă fete. Na, poftim! L-am prins! Apropo, e prima dată în viață când particip la tradiția asta de nuntă, cu buchetul, nu știu dacă are vreo relevanță. Vorbele băbești ce spun? Ma mărit sau nu?”, a scris bruneta în descrierea clipului.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Deea Maxer (@deeamaxeroficial)

Cum au reacționat fanii când au aflat că Deea Maxer ar urma să se mărite

Majoritatea internauților au răspuns afirmativ la întrebarea lansată de către Deea Maxer și au felicitat-o: „ Da!!/ Să dea Dumnezeu!/ Super, Doamne ajută!/ Să fie într un ceas bun!/ Cu siguranță Robert Drilea a fost pe fază”.

Însă, o parte dintre fanii vedetei au observat un alt detaliu în filmulețul postat de aceasta pe Instagram, și anume burtica.

Unele persoane din online au crezut, la prima vedere, că bruneta ar fi însărcinată, așa că au decis să o întrebe dacă ea și iubitul ei se pregătesc să devină părinți.

„Sunteți gravidă?/ Ești gravidă, Deea?”, au scris admiratorii curioși, în comentarii.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Deea Maxer și Robert Drilea în timp ce se aflau cu copiii la Disneyland: ,,Ne-am înșelat”. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ce a nemulțumit-o

Deși Deea Maxer nu a răspuns acestor întrebări, aceasta a postat, pe Instastory, o poză mai clară cu buchetul pe care l-a prins la nuntă și a transmis, încă o dată, cât de fericită este pentru ceea ce i s-a întâmplat: „ Tradiția veche de secole, cu aruncatul buchetului, m-a adus aseară în această neașteptată situație”.