Bat clopotele de nuntă pentru Viviana Sposub și George Burcea! Prezentatoarea TV a descris cum își dorește să fie cerută de soție: „Ne gândim și la nuntă”

Author: Lavinia Medrea

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România. Pentru că sunt împreună de mai bine de doi ani, multă lume se întreabă când vor face pasul cel mare: căsătoria!

Bat clopotele de nuntă în cuplul Viviana Sposub- George Burcea! Frumoasa prezentatoarea a radiat de fericire cu voalul pe cap la nunta unor buni prieteni în Maramureș. Potrivit tradiției, cea care poartă voalul urmează să se căsătorească. Viviana Sposub a vorbit deschis despre ce planuri de nuntă are cu George Burcea.

Când se vor căsători Viviana Sposub și George Burcea

Invitată la Știrile Kanal D, în ediția de prânz, prezentată de Cristina Mihaela, Viviana Sposub a vorbit despre ce planuri de nuntă are cu George Burcea, după ce tocmai s-au întors din Maramureș, acolo unde au fost la nunta unor prieteni apropiați.

„Tocmai ce ne-am întors dintr-o minivacanță de la Maramureș, acolo unde am fost la nunta unor prieteni, și uite-mă cu voalul pe cap! Oare ce înseamnă asta? E un semn? Oare, nu știu ce să zic.

Cu siguranță că atunci când doi oameni se înțeleg foarte bine și se iubesc, există și acest gând, că vine în curând și căsătoria. Deocamdată nu e niciun inel de logodnă”
, a declarat Viviana.

Citeste si: George Burcea, fotografie emoționantă de când era mic copil: „Grăsun și roșu în fălci”

Se pare că Viviana, în realitate, visează să fie cerută de soție de către George, spune Cristina, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Totuși, pentru moment, nu se pune problema de o nuntă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Cu siguranță că noi, fetele, visăm la momentul în care vom fi mirese încă de mici. Așa cum spuneam, având în vedere relația frumoasă pe care o am cu George de vreo doi ani de zile, ne gândim și la nuntă.

Deocamdată suntem cu planuri de vacanță, cu gândul la proiecte...”, a mai mărturisit Viviana.

Cum visează Viviana să fie cerută în căsătorie de George Burcea

Curioasă dacă ar răspunde afirmativ, Cristina a întrebat-o pe Viviana dacă ar spune „da” la o cerere de căsătorie din partea lui George Burcea. De asemenea, prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi” a detaliat și cum ar vrea să arate cererea în căsătorie.

Citeste si: Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

„El deja știe răspunsul. Dar i-am spus, dacă vrea să mă ceară, trebuie neapărat să fie un loc superb, să organizeze ceva cu multă lume, trebuie să fiu foarte aranjată, cu manichiura făcută, trebuie să avem cameraman, fotograf.

Glumim, facem haz pe situația asta. E o relație frumoasă și sperăm să se concretizeze”, a povestit Viviana Sposub.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.