BATAIE ca in filme pe bacheta din spate a unui taxi! Tatal si fiul si-au carat pumni spre disperarea soferului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Apriga bataie au incins doi barbati, tata si fiu, pe bancheta din spate a unui taxi! Cum protagonistii sunt irlandezi, oare totul a inceput de la o petrecere in avans de Sfantul Patrick?

Ce-au de impartit barbatii din acest taxi, nici ei nu stiu prea bine! Se bat pe bancheta din spate, in mijlocul drumului, si de-altceva nu le pasa! Culmea, cei doi clienti care nu mai au loc unul de-altul, sunt tata si fiu veniti in Romania tocmai din Irlanda- desi abia peste 4 zile sunt programate petrecerile de Ziua Sfantului Patrick, ei au secat deja o berarie din oras si nu se grabesc sa ajunga acasa!

Cel mai probabil, barbatii nu erau certati cand s-au urcat in taxi, dar cum drumul pana acasa e lung si-au amintit pe drum

de toate relele, se inghiontesc si se lovesc de parca ar vrea sa porneasca, iar Razboiul Irlandez de Independenta! Daca o intamplare ca asta l-ar scoate din minti pe orice taximetrist, el este exceptia de la regula!

Tanarul care a avut ghinionul sa ia asa clienti in cursa nu-si iese din fire nicio clipa: cu o mana in buzunar si alta pe telefon, se uita cand la cei din masina, cand in zare.

Parca nici lui nu-i vine sa creada ca nu e la „camera ascunsa”! Meciul pumnilor se incheie, dupa minute de foc, prin abandon. Nu din respect, ci de epuizare, fiul cedeaza in fata tatalui. Cei doi au ajuns la politie, dar n-au depus plangere unul impotriva altuia. De la sectie, au plecat acasa tot impreuna, dar pe jos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134352##