Bătaie ca la carte, cu scaune și cu tăvi, într-un mall din Ploiești. Centrul comercial s-a transformat într-un adevărat ring de bătaie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 mar 2023, 13:38

Ceea ce a dus la escaladarea conflictului a rămas un mister

Sursa: captura video

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, într-un mall din Ploiești, cu tăvi și cu scaun, sub privirile îngrozite ale altor zeci de oameni care se aflau în acel centru comercial, în acel timp. Motivul scandalului a rămas necunoscut.

Mai multe persoane, care se aflau într-un centru comercial din Ploiești, s-au luat la bătaie cu tot ce au apucat. Zeci de oameni, care se aflau la fața locului, au privit scenele cu groază și au cerut imediat ajutorul poliției.

Bătaie cu tăvi și cu scaune, într-un mall din Ploiești

Din cauza unor replici în contradictoriu, mai multe persoane au început o ceartă ca la carte și, cum cuvintele nu ar fi fost de ajuns, au început să se bată cu scaune și cu tăvile de mâncare.

Ceea ce a dus la escaladarea conflictului a rămas un mister, dar imaginile filmate de un martor arată cum fiecare dă tot ceea ce poate în bătaie, fără a mai ține cont dacă este femeie sau bărbat. În tot acest timp, un agent de pază încerca să liniștească spiritele, dar hărmălaia era atât de mare, că abia dacă s-a auzit.

Citește și: „Câine rău!”. Un băiat de 12 ani din Bacău a fost închis într-o cușcă, de alți trei colegi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ploaie de dosare penale, după bătaia din mall

Scaune, tăvi de mâncare, pumni și picioare, toate acesta au fost împărțite în stânga și în dreapta, la începutul lunii, pe 4 martie, în jurul orei 21:00, aproape de închiderea centrului comercial. Trei bărbați, unul de 20, altul de 23 și altul de 48, au spus că au fost victime ale altercației.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre tineri ar fi scos un obiect tăietor-înțepător pe care l-ar fi afișat în scop de intimidare, fără însă a lovi vreo persoană cu acesta. La data de 5 martie, în urma probatoriului administrat, față de trei tineri cu vârstele de 20, 23, respectiv 25 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 6 martie, cei trei au fost prezentați procurorului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: I-ar fi dat cu ciocanul în cap și l-a lăsat să moră în agonie, pe stradă. Un bărbat din Sibiu, om al străzii, ucis de un alt om fără adăpost

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, a preciza poliția, conform antena3.ro.

Potrivit cercetărilor efectuate de către polițiști, un tânăr de 20 de ani ar fi agresat un alt tânăr de 23 de ani, o fată de 20 de ani a fost și ea agresată fizic și verbal, iar un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi fost lovit de un

tânăr de 25 de ani.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.