Bataie ca-n filme în statiunea Mamaia. Cateva fete petrecarete au vandalizat o masina de 100.000 de euro!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Le-ar fi enervat faptul ca tinerii le-ar fi pus sã-si plãteascã singure consumatia din club.

Cativa turisti, care au petrecut pânã în zorii zilei cu niste domnisoare, s-au ales cu parbrizul bolidului de lux facut tandar chiar de fete. Scandalul a degenerat, iar baietii le-ar fi dat dat si ei o lectie contondentã domnisoarelor.

Inceputul serii parea mai promitator ca niciodata: ele- domnisoare frumoase, dornice de distractie, iar ei, baieti de bani gata veniti din Capitala, in Ibiza de Romania. Au dansat si au baut pana spre dimineata pe plaja si in club, dar finalul intalnirii numai romantic n-a fost.

Masina unuia dintre baieti, care costa aproape o suta de mii de euro a fost zgariata fara mila, iar parbrizul- spart, fara nicio remuscare.  Cand au vazut ce s-a intamplat, tinerii le-ar fi imbrancit pe fete iar apoi le-ar fi zgariat si ei, la randul lor, masina de lux cu care domnisoarele au venit la mare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

urma scandalului, baietii au ajuns la Politie, pentru declaratii, iar fetele la spital, pentru ingrijiri medicale. Atat ei, cat si ele au facut plangeri in urma incidentului. Politistii au deschis doua dosare penale si incearca sa afle acum cine este de vina pentru toata intamplarea.

##VIDEO140004##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.