Bataie cumplita intr-o scoala din Targu-Jiu, fara ca vreun profesor sa intervina! De la ce a pornit scandalul

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:36

Scenele socante s-au petrecut pe holul institutiei, unde doi elevi si-au împartit pumni si picioare, in fata colegilor.

E inspaimantator ce a ajuns sa se petreaca in unele scoli din Romania, fara ca nimeni sa intervina! Ultima scena revoltatoare s-a jucat, printre pumni si picioare, intr-un colegiu de renume, din Targu-Jiu. In vazul mai multor colegi, doi elevi au uitat ca sunt pe holul insitutiei de invatamant si au pornit o lupta sangeroasa.

Este o scena regretabila care s-a petrecut in scoala noastra, o scoala cu un potential intelectual ridicat al elevilor, cu cadre didactice permanent preocupate de pregatirea lor.

Desi vacarmul facut a cutremurat scoala, bataia ca la margine de maidan a avut timp sa degenereze, fara ca cei doi sa fie despartiti, asa cum ar fi trebuit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

In scurta filmare nu se vede nici urma din paznicul, care ar fi trebuit sa supravegheze elevii. Si profesorii par departe de campul de lupta! Revoltator e ca totul s-a petrecut in uralele celorlalti copii.

Tonul se schimba doar cand unul dintre batausi insfaca o matura si isi ataca rivalul.  Imaginile strigatoare la cer nu au ramas fara ecou. Ele au fost vazute si de politisti, si de conducerea scolii, care i-ar putea exmatricula pe cei doi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.